BANJE TERMALE

Batanija termike është një pëlhurë rezistente ndaj rrezatimit diellor, e krijuar për të parandaluar ngricën, vesën e mëngjesit dhe depërtimin e insekteve të vogla që mund të transmetojnë viruse si Dheli i Ri.

 

Poroziteti i materialit lejon kalimin e ajrit dhe ujit, duke siguruar ajrim të duhur të të korrave.

SHIKO PRODUKTIN TANI

CRIADO & LOPEZ

Ne jemi prodhues dhe
distributorët ndërkombëtarë

Ne jemi një kompani spanjolle e specializuar në prodhimit dhe shpërndarja të agrotekstilet për bujqësi. Ne jemi të vendosur në El Ejido, provinca e Almería-s, ku është përqendruar dendësia më e madhe e hektarëve (më shumë se 35,000) e bujqësisë së mbrojtur në botë.

Zgjidhje bujqësore në rrjeta, batanije termike dhe plastikë.

Në ambientet tona kemi më shumë se 9000 m2, duke përfshirë makineri prerëse, qepëse dhe ngjitëse, për t'iu përshtatur saktësisht nevojave specifike të çdo klienti. Produktet tona kryesore janë:
GETA

Funksioni kryesor i rrjetës bujqësore është të ofrojë mbrojtje. Ato përdoren për të lehtësuar efektet e dëmshme të motit ose dëmtuesit që sulmojnë të korrat.

BATANI TERMALE

Mbulesa termike siguron mbrojtje për të mbjellat kundër ngricave dhe viruseve.

PLASTIKE DHE AKSESORË PËR SERA

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të plastikës dhe aksesorëve serrë. Plastika është një element thelbësor për fermerët, duke i lejuar ata të përmirësojnë proceset e pjekjes dhe mbrojtjen e të korrave të tyre.

Me zyra në Spanjë,
Meksika, Maroku dhe Peruja.

Criado & López ka një vokacion të qartë ndërkombëtar. Ne jemi të pranishëm me filialin tonë në Meksikë, Marok dhe Peru dhe shesim në më shumë se 30 vende. Ne mësojmë nga fermerët në mbarë botën, duke pasuruar njohuritë tona dhe duke i zbatuar ato për të gjetur zgjidhje gjithnjë e më efektive dhe të zhvilluara.
SHIKONI DELEGACIONET
CRIADOY LOPEZ

E PËRGAZUAR PËR CILËSISË DHE MJEDISIN

Në laboratorët dhe serrat tona eksperimentale, ne bëjmë kërkime për t'u ofruar klientëve tanë përmirësim të vazhdueshëm në cilësinë e produkteve tona. Ne ndjekim konceptin e "zgjidhjeve të mbrojtjes ekologjike" që lejojnë fermerët tanë të reduktojnë konsumin e produkteve kimike, duke ofruar një alternativë të gjelbër për të mbrojtur të korrat e tyre.

Skuadra e Criado & Lopez
ju ofron zgjidhje
Agrotekstile që ju përshtaten.

Eksperiencë më shumë se 25 vjeçare në këtë sektor
na pozicionon në pragun e garancisë së shkëlqyer për klientin.
Nëse dëshironi më shumë informacion rreth ndonjë prej produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni tani.

Mezi presim t'ju ndihmojmë

LAJME CRIADO & LOPEZ

Zbuloni lajmet më të fundit në blogun tonë
Experimentación para la Innovación Agrotextil de Vanguardia

Grupo Criado y López se encuentra en la fase experimental del papel acolchado para Control […]

Read more
Plástico de cubierta 42 meses

Agricultor, es el momento de cambiar el plástico de cubierta del invernadero! Con tu […]

Read more
Presentación del Plan UALtransfierE 2023 -Transferencia de Conocimiento de la UAL a la Sociedad

Grupo Criado y  López ha estado presente hoy  en la presentación del Plan UALtransfierE 2023, […]

Read more
La desinfección del suelo es un pilar básico para garantizar una producción adecuada en cultivos intensivos

La solarización es un sistema ecológico que desinfecta los suelos agrícolas y consiste en cubrir […]

Read more

KONTAKT / VENDNDODHJA

CRIADO Y LÓPEZ

Derramadero de Cortés,13- Pj. Los Aljabillos

04700 El Ejido (Almería) – ESPAÑA

Tl. (+34) 950 487 973 – info@criadoylopez.com

NA KONTAKTONI TANI

Grupo Criado y López ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Acción con el objetivo de mejorar su posicionamiento en mercados exteriores a través de la gestión de la marca para la internacionalización en el año 2023. Para ello ha contado con el apoyo del Programa GMI de la Cámara de Comercio de Almería.